::events‎ > ‎Afholdt‎ > ‎

"Bjerget"

"Bjerget" er et lille sommehus i Halland i Sverige. Det ligger ca 25 km nord for Hallandsåsen og ca 80 km fra Hälsingborg. Terrænet er klassisk svensk skov med uberørt skovvækst, ur-granit synligt overalt, skovsøer og masser af højdemeter. Der er mærkede og ryddede spor, som starter bare få hundrede meter fra huset.
Som opfølgning på sidste års to succesfulde ture til Söderåsen arrangerer vi nu igen en tur til Sverige, men denne gang til området nord for Halladsåen.

Turen tager udgangspunkt i Lars' sommerhus. Lars er stedkendt deroppe og garanterer, at der vil være rigtigt flow i turen denne gang og ikke så meget finde-vej-aktivitet som de forrige ture til Söderåsen.

Der vil være mulighed for at tage afsted allerede fredag 9. september først på eftermiddagen (afgang fra Allerød senest 16:00). Vi kan nå en aftentur - eventuelt et night ride - og en overnatning i huset med selvtilberedt mad og eventuelt en kold øl ;-)

Selve hovedarrangementet er Lørdag d. 10. september om formiddagen. Afgang fra Nordsjælland 8:00 og forventet ankomst til  "Bjerget" ca 10:00. Vi kører min. 3 timer om lørdagen (eller mere hvis stemningen er til det). Som udgangspunkt vil tempoet være passende for enhver som har MTB erfaring. Hvis nogen synes det går for langsomt må de køre i forvejen og ind imellem vende om og hente truppen. Her burde være plads til alle.

Sørg selv for en passende madpakke.


Et velfortjent pust på terassen efter dagens tur

Arrangement er baseret på fælleskørsel og ligelig fordeling af udgifter. Prisen er afhængig af hvor mange som tilmelder sig og naturligvis om du tilmelder dig begge dage, eller kun den ene. Regn med ca 150-200.

Huset er meget nemt at finde. Jeg skal naturligvis nok give en udførlig kørselsvejledning til dem der melder sig som chauffører.

Sovepladser
Huset er ikke kæmpestort, nærmest småt ;-) Det er sikkert ikke senge til alle, men tag overhovedet og en et liggeunderlag på stuegulvet ka' vi altid klare. Og ellerers er det jo stadig sæson for telt (he he). Alle er velkomne! Blot du er forberedt på primitive forhold ;-)

Har du spørgsmål til arrangementet så skriv eller ring til 

    Lars Kruse
    lars@mtb-listen.dk
    20 87 25 30 
Comments