::events‎ > ‎Afholdt‎ > ‎

Vallåsen Bike Park

Vallåsen Bike Park en vaske ægte down-hill park, bare 60 kilometer fra Hälsingborg. Den er drevet af DH entusiaster og er normalt lukket i juli måned, men vi har fået et særarragement søndag den 7. juli hvor parken er åben fra 10-16 og vi har booket i alt 11 cykler inklusivt alt nødvendigt sikkerhedsudstyr. Der er tale om et eksklusivt MTB-Listen arrangement!
Vallåsen Bike ParkProgram

7:30
Fælles afgang fra Allerød station. Kom i god tid før!

9:30
Ankomst ved Vallåsen - vi får vores cykler og udstyr.

10:00
Liften åbner for os.

12:30
Frokost: Vi griller pølser i terrænet.

16:00
Parken lukker og vi pakker sammen


Pris DKK 700,- per person.

Prisen på 700,- DKK inkluderer
  • Leje af cykel
  • Leje af sikkerhedsudstyr
  • Lift-kort
  • Frokost

TILMELD DIG HER!!!

Husk, der er kun 11 pladser i alt!!!


Vallåsen Bike Park har reserveret 11 cykler+sikkerhedsudstyr til os

Transport
Transporten arrangerer vi ligesom de andre gange vi har være med MTB-listen i Sverige
. Det vil sige at nogle lægger biler til og andre kører med.

Hvem der er chauffører og hvem der er passagerer klapper vi af på på Mail-listen når vi ved hvem der er tilmeldt. Chaufførerne afregner selv med deres passagerne. Hvis der er 4 personer i hver bil bliver det typisk ca 150,- per person.

Afterparty - Ta' med på Bjerget!
Jeg selv og min søn Niels på 14 år starter vores ferie på Vallåsen, og når dagen er slut i bakken kører vi ikke hjem, men fortsætter til vores sommerhus i Knäred som ligger bare 24 kilometer nord for Vallåsen.

Hvis der er nogen af Jer som har lyst til at tage med videre en dag eller to, og køre noget klassisk singletrack i svensk rock-garden med mange højde meter, bade i svenske skovsøer,
måske leje en kano et par timer og spise god mad på terrassen om aftenen, så er I meget velkommen til at gøre os selskab!

Læs lidt mere om "Bjerget", Se nogle af billederne fra vores tur derop i September for to år siden - eller gennemse programmet vi havde sammensat på selvsamme tur.