Nyheder‎ > ‎

Spordag + grill-pølser + kolde øl&vand : Søndag 1. maj - Ta' familien med!

indsendt 27. apr. 2011 16.06 af Lars Kruse
I September 2009 havde Skov- og Naturstyrelsen en bragende succes med at anlægge sporet i Store Dyrhave, mere end 130 mennesker mødte op.

Sidste år forsøgte S&N så at gentage successen med spordagen i Tokkekøb hegn. Desværre var der mindre end 30 fremmødte til dette arrangement og det endte derfor med at blive en lidt lang dag for de fremmødte - og vi blev ikke helt færdige.

Selve sporet i Tokkekøb kender I, og måske også de to tilkørsler henholdsvis fra Tokkekøbskolen ved Kongevejen og nordfra til Kirkeltevej, som forbinder de to spor i Store Dyrehave og Tokkekøb Hegn.

Men Skov og Naturstyrelsen har planlagt og allerede afmærket endnu et spor som kører fra Allerød by og igennem skoven ud til det nuværende spors start ved Tokkekøbskolen.

Derfor indkalder vi til endnu en uformel spordag nu på søndag: 1. maj kl 15:00

(aktive socialister er naturligvis lovlig undskyldt, den dag ;-)

Vi mødes ved Tokkekøb skolen som ligger på hjørnet at Sandholmsgårdsvej og Københavnsvej (samme sted som vi havde start- og målområde til singlestarten i November) der vil være gode muligheder for at parkere derude. Planen er så, at vi med går sporet igennem og ser hvor meget vi når på en to-tre timer.

Kl 18 vil der være "afterparty" i Bike Dreams gård på Allerød Station, hvor vi tænder op i grillen og byder på et par pølser med brød og en kold øl eller vand. (25,- kr per person - ha' lidt kontanter med). I er velkomne til at tage familie med.

Tilmelding:
Tilmelding til selve sporarrangementet i skoven er ikke strengt nødvendigt (men velkomment) , men vi vil gerne vide hvor mange der planlægger at spise med ved seks-tiden, så vi kan købe ind til det.

Svar blot denne mail på mtb-listen så tæller vi sammen.

Hvad skal du ha' med?
Det kan være en god idé at have et enkelt haveredskab med, ét af følgende er nyttigt:
-En almindelig rive
-Et lugejern/hakkejern
-En skovl
-En spade
-En sav
Men det er faktisk ikke nødvendigt at ha' et redskaber med, der er rigtig meget kvas, kviste, stammer og den slags som bare skal flyttes, så man kommer rigtig langt bare med et par arbejdshandsker og godt vilje.

Ta' eventuelt også din cykel med ;-) hvis vi er tidligt færdige kan vi køre det ny-ryddede spor et par gange!

Ses vi derude?

Mountain Venlig Hilsen
Jesper Rasted & Lars Kruse
Comments