::løb‎ > ‎Nytårsløb‎ > ‎

2013::Classic

TIRSDAG 31. December 11:00

Nytårsløbet søger tilbage til rødderne så i år bliver det classic. Vores ambition er helt enkelt at få afviklet årets hyggeligste løb. 


______________________


______________________


 • http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kthxtgsvnluxahxk
  Vi kører på et mix af det veletablerede 
   blå spor  og de brede boulevarder. 
 • Omgangen er 5,7 km og har 61 højdemeter. 
 • Vi kører en samlet start med et bredt stykke grusvej inden vi ramme skoven første gang. 
 • Løbet er åbent i 45 minutter, herefter afslutter man den omgang man er i gang med. Det betyder at ryttere med en gennemsnitshastighed omkring 15,4 km/t vil komme ud på deres tredie omgange.
 • Vi holder en fest på pladsen, med lune æbleskiver, varm solbærsaft, lodtrækningspræmier.
 • Den rytter der har kørt flest omgange hurtigst vil modtage vandrepokalen: "Den Gyldne Klinge", som i hele 2013 har være i Lars Eghoff's besiddelse - eftersom han vandt sidste år.
 • Startgebyret er 125,- men hvis I melder jer til som gruppe (3 eller flere) så for i 20% rabat!
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kthxtgsvnluxahxk
Nytårsløbet er traditionelt den dag hvor MTB-Listens medlemmer mødes og takker af for året der gik. Det er langt fra et elitært løb - snarer det modsatte. Hvis du aldrig har deltaget i et løb før, så lad det her blive dit første. Det er rigtig hyggeligt.

Der er ingen egentlige kategorier; H40, U17, K33, Junior, lang, kort eller lignende. Der er kun én samlet start i "klumpen". 

Der er præmier til de tre hurtigste, og dommerkommitéen vil desuden fordækt (vi er åbne for bestikkelse) opfinde en række klædelige specialpriser undervejs.

Kortet ved siden af viser ruten - klip på det og download ruten til din GPS, så du kan komme ud og øve dig.

Vi har desuden sporvisning søndag 29. December som starter 10:00 fra Allerød station eller ca 10:15 fra parkeringspladsen på Københavnsvej. Der vil vi køre en omgang rundt i sporet i samlet trop, og derefter en mere hvor vi kørere med individuel tidstagning - det bli'r osse sjovt!
Undersider (2): Resultater Rytter information
Comments