::løb‎ > ‎Tokkekøb Enkeltstart‎ > ‎

Tokkekøb Enkeltstart 2013

Løbet afholdes lørdag d. 26 oktober 2013.

I år bliver det 4. gang det afholdes. Løbet er uden sammenligning det hyggeligste løb i efteråret, og en god anledning til at møde MTB sporten i det rette element, nemlig skoven mens den er flottest i efterårets farver. Løbet har fået tilsagn fra nogle af de bedste ryttere, men der deltager også almindelige MTB ryttere samt nybegyndere, så der burde være rig lejlighed for få tjekket ens styrke inden vinteren!.
Vi kører en eller to omgange på det blå Spor i Tokkekøb Hegn. Løbet er en hyldest til det blå spor i Tokkekøb Hegn, som er kåret til at være blandt de 10 bedste MTB spor i Danmark.

Løbet arrangeres af frivillige fra MTB-Listen med stor hjælp fra vores hovedsponsor Bike Dreams.

Løbet er arrangeret som en enkeltstart med 10 sekunders mellemrum i startrækkefølgen. (ændringer kan forekomme!).
Første start kl. 10.00.

Prisen for deltagelse er DKK 175,- deri indgår lidt forplejning før løbet i form af Energidrik, frugt og efter løbet med kaffe, kage og Grillpølser! Prisen gælder forudbetaling. Der tilkommer et gebyr på 50,- hvis du først betaler på selve dagen.
Tilmelding her: http://app.lap.io/event/2013-tokkekoeb-enkeltstart-mtb/register

Med et program som dette er der virkelig plads til alle, såvel eliten som motionisterne, så kom og vær med og tag gerne familien med. Der er præmier til de første i hver start, samt masser af lodtrækningspræmier blandt de ryttere der gennemfører.
 
Her kan ses lidt stemningbilleder fra løbet i 2012
 

Tokkekøb Single Start 2012

 
Comments