::spor‎ > ‎

De Blå Spor


Dette kort viser de to blå spor i henholdsvis Tokkekøb Hegn og St. Dyrehave, samt tilkørselssporet fra Allerød og forbindelsessporet mellem de to.
Hvis du gerne vil have sporene ind på din GPS, så skal du hente dem på GPSies. Enten én ad gangen (se nedenfor) eller hvis du er til "ikke så meget snak - bare gi' mig dem" så ka' du få dem alle fire, pakket som én samlet GPX fil LIGE HER.
Det Blå Spor Tokkekøb - sydlige tilkørsel

1.9 km

Naturstyrelsens officielle tilkørselsspor fra Allerød til Det blå Spor i Tokkekøb. Sporet starter i Allerød for enden af Tjørnevej og støder på Det blå Spor efter ca. 2 km få hundrede meter fra Tokkekøbskolen. Sporet er mærket med blåt på træerne i skoven og med Naturstyrelsens karaktaristiske røde pæle de steder hvor det krydser vej.

Total climb: 16 m, Total descent: 8 m

Download som GPX


Det Blå Spor Tokkekøb

8.51 km

Dette spor er anlagt d 11/9 2010 på initiativ af Skov- og Naturstyrelsen. Sporet kører rundt i Tokkekøb hegn og er forbundet med et sydligt tilkørselsspor fra Allerød. og et nordligt tilkørselsspor som krydser Kirkeltevej og forbinder dette spor med Det Blå Spor i Store Dyrehave. Sporet er markert med blå mærker på træerne og med Naturstyrelsens karaktaristiske røde pæle der hvor sporet krydser anden vej eller sti.

Total climb: 74 m, Total descent: 74 m

Download som GPX


Det Blå Spor Tokkekøb St. Dyrehave - forbindelse

1.5 km

Naturstyrelsens officielle forbindelsesspor mellem Det Blå Spor i Tokkekøb Hegn og Det Blå Spor i St. Dyrehave.Sporet starter i Nordenden af Tokkekøb sporet og kører via parkeringspladsen på Frederik 7. vej op til den sydlige del af St. Dyrehavesporet. Sporet er mærket med blåt på træerne i skoven og med Naturstyrelsens karaktaristiske røde pæle de steder hvor det krydser vej.

Total climb: 10 m, Total descent: 16 m
Download som GPX


Det Blå Spor St. Dyrehave

19.18 km

Dette spor er anlagt september 2009 på initiativ af Skov- og Naturstyrelsen. Sporet kører rundt i Store Dyrehaveog er forbundet med Det Blå Spor i Tokkekøb Hegn med et sydligt forb... more

Total climb: 203 m, Total descent: 204 m

Download: GPX

Comments